Telecom Awards 2018

Шановні друзі!

Раді повідомити Вам, що 8 вересня 2018 року пройшла третя щорічна церемонія вручення премії Telecom Awards 2018, де компанія «ФРІНЕТ» другий рік поспіль перемогла в номінації «Компанія року в області фіксованого зв`язку (категорія малий/середній бізнес)». Ця Всеукраїнська галузева спеціалізована нагорода вручається компаніям і персоналіям за досягнення, успіхи і внесок у розвиток вітчизняного телекомунікаційного та медіа ринку, за підсумками голосування журі, до якого входять відомі експерти телекомунікаційного ринку.

Нагородження пройшло в м. Одесі в рамках Міжнародної конференції Telecom Ukraine 2018, яка відбулася 7-10 вересня 2018 року. Це наймасштабніша подія українського ринку телекомунікацій, медіа та контенту, що об’єднує профільні асоціації, громадські організації, галузеві підприємства, світових виробників і постачальників сучасного телекомунікаційного обладнання та інших представників, що зацікавлені у розвитку вітчизняної галузі.

Компанія «ФРІНЕТ» із великою гордістю приймає цю нагороду, адже бути вдруге призером такої престижної премії – це справжнє визнання на ринку телекомунікацій України та підтвердження високого професіоналізму всієї нашої команди. Висловлюємо велику вдячність усім нашим співробітникам, партнерам, абонентам за підтримку. Ми і в подальшому будемо докладати максимум зусиль, щоб утримати позицію лідера в галузі зв'язку та надавати своїм абонентам якісні телекомунікаційні послуги.